Maakjefietselektrisch.nl | E bike ombouwset | Installatie op locatie| maakjefietselektrisch
Met onze e bike ombouwset is jouw fiets binnen één week elektrisch. Wij installeren onze universele ombouwset op jouw locatie.
E bike ombouwset
108
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-108,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Ons werk

Jorik – Eindhoven

“Ik heb  lang getwijfeld over een elektrische fiets. Ik had al een goede fiets had en ik bang was veel te moeten bijleggen voor een nieuwe elektrische fiets en verlies te moeten maken op mijn huidige fiets. Je ziet veel goedkope nieuwe elektrische fietsen maar  ik geloof niet dat die van vergelijkbare kwaliteit zijn zoals de fietsmerken die wij hier in Nederland gewend zijn.  Door maakjefietselektrisch.nl kon ik mijn eigen fiets behouden en toch elektrisch fietsen. Had ik maar eerder van maakjefietslektrisch.nl gehoord!”

Carla – Utrecht

“Zelf ben ik niet zo handig dus super fijn dat maakjefietselektrisch.nl aan huis komt installeren. Ze hebben zelfs het kinderzitje opnieuw gemonteerd. Snel, kwaliteit en een super fijne service!”

Marion – Eindhoven

“Waarom ik maakjefietselektrisch.nl aanbeveel? Nou ik ben harstikke tevreden met mijn elektrische fiets! De installatie was dus echt niet zo makkelijk als dat ik dacht. Ik ben achteraf blij dat ik dat niet zelf heb gedaan. En chapeau voor jullie flexibiliteit! Binnen een paar dagen was mijn fiets elektrisch.”