Maakjefietselektrisch.nl | Betaalbare ombouwset elektrische fiets met unieke service
Lees meer over de unieke service en ombouwsets van maakjefietselektrisch.nl.
Ombouwset elektrische fiets
143
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-143,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Ons verhaal

Frits van maakjefietselektrisch.nl

Frits

Ik had zelf een pesthekel aan fietsen. Ik weet nog als de dag van gisteren dat ik elke dag 7 km moest fietsen naar mijn middelbare school. Een grote boekentas achter op de bagagedrager. En om het verhaal af te maken regende het natuurlijk weer. Altijd comfortabel om met een regenjas die bijna geen lucht doorlaat te moeten zwoegen in weer en wind. Eenmaal aangekomen op school bleek dat de regenjas weinig zin had gehad want ik was minstens net zo nat geworden van het zweet dat op mijn rug stond.

 

Tegenwoordig  ben ik bekend met de elektrische fiets. Wat een heerlijke uitvinding is dat. Nu ik een elektrische fiets heb, pak ik veel vaker de fiets uit de schuur, zelfs zonder goede reden! De ongemakken van vroeger zijn nu verleden tijd.

Emiel van maakjefietselektrisch.nl

Emiel

Nederland is een fietsland. Het gebruik van een fiets kan echter gedurende een mensenleven behoorlijk wisselend zijn. Als ik naar mezelf kijk, kan ik dit alleen maar beamen. Toen ik jong was, was mijn BMX-fiets zeker net zo snel als die stoere crossmotor van die oudere jongen op de hoek van de straat. Op latere leeftijd kreeg de fiets wat meer verantwoordelijkheid in mijn leven: deze moest mij veilig en tijdig naar al mijn schooluren brengen. Ook in het weekend na het uitgaan weer terug naar huis; wat dan vaak wel wat minder veilig en tijdig was. Op dit moment heeft de fiets voornamelijk een recreatief doel in mijn leven: mountainbiken of lekker een stukje fietsen terwijl ik geniet van het weer.

 

Hoewel een fiets gedurende een leven in verschillende behoeften voorziet, zal deze bij de gemiddelde Nederlander altijd wel aanwezig zijn. En waarom zou je het fietsen dan niet nog net dat stukje prettiger maken door een klein beetje ondersteuning te bieden? Super mooie technologie als je het mij vraagt, die ik graag voor iedereen toegankelijk wil maken.

Paul van Maakjefietselektrisch.nl

Paul

Ook ik heb veel ervaring met fietsen. Ik ben voornamelijk bezig geweest met het repareren van andermans fietsen. Vrienden/kennissen/verre vrienden/onbekende mensen op straat wisten mij vaak goed te vinden voor een snelle reparatie. Als ik geluk had, mocht ik zelf ook wel eens op de fiets stappen. En als ik dan eindelijk eens rustig kon fietsen, was het hopen dat er onderweg niet nog een fiets kapot zou gaan. In dat geval was ik namelijk degene die met zwarte handen verder fietste.

 

Tegenwoordig help ik mensen nog steeds met hun fiets, door hun fiets elektrisch te maken. Uiteindelijk blijft de uitkomst hetzelfde; ik heb zwarte handen en degene van wie de fiets is, kan zorgeloos verder fietsen.